Appartementen in Barcelona Beoordelingen

Lokale tijd in Barcelona:
Contact | FAQ/Hulp | Eigenaar |

Search not valid, please try again !

Appartementen in Barcelona Beoordelingen
BEOORDELINGEN
Appartement verhuur Barcelona:
Klantenbeoordelingen
[Bekijk de pagina referenties bedrijven]
4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18

Verhuur van 7 op 12 aug 2013
Lucienne R. (Bunnik, Netherlands)
Apartment BEACH FUN TERRACE
Prima ligging om stad te bezoeken, op loopafstand van strand
Verhuur van 12 op 18 aug 2013
Connie Helsloot (Woerden, Netherlands)
Apartment SWEET BORN
Ja zeer tevreden van cocoonbarcelona, mochten onze koffers neerzetten tot appartement gereed was en belde gelijk naar contactpersoon om een afspraak te maken wanneer we het appartement konden betrekken.
We hebben het zeer naar onze zin gehad. Een heel leuk appartement en een super mooi dakterras. Kom hier graag nog eens terug. Vriendelijk welkom en keurig schoon.
Verhuur van 11 op 18 aug 2013
Cliff Dancy (Groningen, Netherlands)
Apartment SEA LOFT 2
yes. 100% tevreden
Verhuur van 3 op 6 aug 2013
Veerle Fraeters (Kessel-lo, Belgium)
Appartementjes Barcelona Apartment VEGA
Fijne, volkse buurt. Voldoende dicht bij het centrum. Leuk appartement. Zeer tevreden.
Verhuur van 3 op 6 aug 2013
Barry Eerenberg (xxx, Netherlands)
Apartment GRACIA TERRACE IRENE
Fantastisch. Complimenten aan Sabrina!
Heerlijk appartement om Barcelona te voet te kunnen ontdekken.
Verhuur van 29 jul op 5 aug 2013
Marianne Daniël-Driessen (ZETTEN, Netherlands)
Apartment CASA SAGRADA FAMILIA
Alles was perfekt geregeld.
De locatie is ook prima.
We zullen zeker nog eens terug komen!
Verhuur van 28 op 31 jul 2013
N.S Hende (Rhenen, Netherlands)
Groeps Appartement Barcelona Apartment CASITA BARCELONA 2
Het was een zeer aangenaam verblijf.
Zeer tevreden voor het afhandelen van de reis.
Verhuur van 22 op 25 jul 2013
Yvonne Kleintjes (Gouda, Netherlands)
Groot appartement in Barcelona. Rustige locatie ideaal voor families Apartment PICASSO TERRACE
Zeer vriendelijk ontvangen. Prima lokatie, leuk appartement.

Aardig en enthousiast personeel.
Verhuur van 15 op 25 jul 2013
Wolter Achttien (Wolvega, Netherlands)
Apartment BCN STAY TERRACE
Alles was prima geregeld!
Verhuur van 14 op 24 jul 2013
Brindley Van vossel (sinaai, Belgium)
Apartment BCN STAY 1
Het was een ideaal gelegen accommodatie dichtbij alle benodigdheden. Alles verliep heel vlot.
Verhuur van 3 op 6 jul 2013
Dirk T. (Antwerpen, Belgium)
Groot appartement in Barcelona. Rustige locatie ideaal voor families Apartment PICASSO TERRACE
Ja tevreden met ons verblijf
Verhuur van 30 jun op 7 jul 2013
Hakim H. (Antwerpen, Belgium)
Apartment BARCELONETA BEACH 2
Heel tevreden. Duidelijk!
Verhuur van 25 op 30 jun 2013
Sjan Meurer (Den Haag, Netherlands)
Apartment SUN DAYS 2
Heerlijk appartement in leuke wijk met lokale bevolking. Dicht in de buurt bij veel van de bezienswaardigheden. We hebben ons zeer veilig gevoeld. Een aanrader.
Verhuur van 23 op 28 jun 2013
Eric V. (Mechelen, Belgium)
Apartment BORNE POP ART LOFT B
Zeer duidelijke telefonische uitleg bij aankomst.
Verhuur van 19 op 22 jun 2013
Buggenhout Geert (aalst, Belgium)
Apartement in Barcelona met groot dakterras. Vlakbij Plaza Catalunya en de Ramblas Apartment SUNRISE
Heel goede,vlotte en vriendelijke service. Heel leuk appartement, goed gelegen,terras is een heel leuk pluspunt.
Verhuur van 15 op 21 jun 2013
Tomas S. (Utrecht, Netherlands)
Appartementen in Barcelona te huur: 1 slaapkamer appartement met privé terras dichtbij Casa Mila (Gaudi) Apartment AMADEO
We zijn zeer goed geholpen door Elles. Steeds kregen we snel antwoord op onze vragen. Dank!
Verhuur van 13 op 17 jun 2013
Annelies W. (Den Haag, Netherlands)
Appartementen Barcelona Born Apartment PICASSO DUPLEX
Helemaal Top! Super verblijf, prima ontvangst en onzettend leuke buurt. Aanrader.
Verhuur van 16 op 19 jun 2013
Hans N. (Eelde, Netherlands)
Apartment CASITA CAMP NOU
Ja zeer tevreden.
Verhuur van 10 op 13 jun 2013
Adriana Slemmer (Alkmaar, Netherlands)
Barcelona vakantie appartementen Apartment BEACH SUN
Vlotte reservering en het was fijn dat we onze bagage even konden stallen op het kantoor voor we savonds terug vlogen.
Verhuur van 2 op 12 jun 2013
Sabine S. (Assendelft, Netherlands)
Apartment COLUMBUS 2
ja, tevreden, de service was zeer vriendelijk.
4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18

Our selection of apartments


Ons agentschap, introductie
Ons agentschap kiest de beste appartementen in Barcelona tegen de laagste prijzen gegarandeerd!

Informatie - SSL-certificaten
Our agency Cocoon Barcelona is recommended by le Routard.