Appartementen in Barcelona Beoordelingen

Lokale tijd in Barcelona:
Contact | FAQ/Hulp | Eigenaar |

Search not valid, please try again !

Appartementen in Barcelona Beoordelingen
BEOORDELINGEN
Appartement verhuur Barcelona:
Klantenbeoordelingen
[Bekijk de pagina referenties bedrijven]
3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17

Verhuur van 1 op 4 nov 2013
Dirk Thys (Hasselt, Belgium)
Apartment CATALUNYA SQUARE 5
Iets te klein voor 6 personen maar idiaal voor vier :)
Verhuur van 14 okt op 2 nov 2013
Elisabeth Meta V. (Amsterdam, Netherlands)
Appartement in Barcelona. In de barri gotic, het oude centrum, vlakbij de ramblas Apartment GOTIC SUITE 5
Wij waren tevreden met het agentschap
Verhuur van 28 okt op 1 nov 2013
Ann Vandezande (Oud-Heverlee, Belgium)
Apartment BARCELONA CENTER 1C
Ons verblijf was zeer aangenaam; Wij hebben er echt van genoten.
Verhuur van 28 okt op 2 nov 2013
Desiré B. (Sliedrecht, Netherlands)
Apartment GOTHIC STUDIO 2
Wil je een leuk appartement in het centrum van Barcelona, is dit zeker een aanrader.
Verhuur van 27 okt op 1 nov 2013
Johan De smet (leuven, Belgium)
Apartment PANORAMIC VIEW
Ja zeer tevreden.
Verhuur van 20 op 25 okt 2013
Agnes Klink (Heino, Netherlands)
Barcalona appartementen Apartment CLASSIC BCN
Wij zijn prima geholpen
Verhuur van 17 op 24 okt 2013
Hetty V. (Hoevelaken, Netherlands)
Apartment PORT STUDIO 4
Heerlijke plek, mooi dakterras, uitstekend uitgerust appartement, prachtige uitvalsbasis.
Verhuur van 17 op 21 okt 2013
Loes Hertsworm (Woerden, Netherlands)
Apartment BARCELONETA 6
Boekingproces was prima. Alles was helder weergegeven.
Er hebben zich geen bijzonderheden voorgedaan waarvoor ik Cocoon Barcelona nodig had, dus ik kan geen mening geven over de inzet bij calamiteiten, maar heb er alle vertrouwen in :-) dat ook dat goed zal zijn.
Verhuur van 17 op 20 okt 2013
Maarten Brus (Delft, Netherlands)
Barcelona: apartementen in de trendy Catalaanse hoofdstad Apartment GOTIC DREAM
Tevreden !
Verhuur van 12 op 19 okt 2013
Ivon R. (Nijmegen, Netherlands)
Apartment BARCELONETA BEACH 4
Prima appartement, simpel ingericht. Voor 2 personen ruim genoeg.
Verhuur van 3 op 7 okt 2013
Mink Kuijt (Leidschendam, Netherlands)
Apartment GRACIA ZEN
Ja, goede omschrijving en duidelijk kostenplaatje.
Prima, smaakvol en verzorgd appartement in leuke wijk gelegen met veel restaurantjes met een betaalbaar menu.
Eigenaar goed bereikbaar en erg behulpzaam
Verhuur van 20 op 27 sep 2013
Simons Dirk (Turnhout, Belgium)
Weekend Barcelona? Moderne studio voor een romantisch uitstapje. Dichtbij de Ramblas Apartment CHUPITO 1
Zeer tevreden. Geen enkel probleem gehad.

Een prachtig appartement, dat zeer goed gelegen is, en bovendien nog over een groot dakterras beschikt. Volgende keer proberen we het zeker terug te huren.
Verhuur van 20 op 27 sep 2013
Elisabeth antonia Kelders (Amsterdam, Netherlands)
Apartment SAGRADA FAMILIA DUPLEX
zeer rustig,luxe verblijf en alle buurten goed te bereiken
alleen contact gehad via online booking,dit ging makkelijk
Verhuur van 14 op 18 sep 2013
Carola P. (Cothen, Netherlands)
Goedkoop logeren Barcelona Apartment RAMBLA
Heel tevreden.
Verhuur van 10 op 17 sep 2013
Henk De Laure (Rotterdam, Netherlands)
Apartment BCN STAY 2
We hebben al meerdere keren via Cocoon geboekt, helemaal tevreden!

De volgende keer dat wij weer naar Barcelona gaan boeken we dit appartement weer.
Verhuur van 12 op 15 sep 2013
Angelique M. (Ouderkerk aan de Amstel, Netherlands)
Apartment BARCELONETA BEACH 3
Ja hoor nu voor de 2e keer geboekt bij cocoon en is prima.
Prima appartementje in prima buurt. Dichtbij de zee, en dichtbij het centrum.
Verhuur van 5 op 8 sep 2013
M.G. Postma (Goutum, Netherlands)
Apartment SEA LOFT 1
Erg leuke studio vlakbij het strand en centraal gelegen.
Verhuur van 13 op 17 aug 2013
Eric Lakerveld (Alphen a/d Rijn, Netherlands)
Goedkoop Barcelona Apartment SAGRADA FAMILIA
prima
Verhuur van 15 op 22 aug 2013
Inge Ceulemans (WAARLOOS, Belgium)
Apartment UNIVERSITY TERRACE
Wij hadden een zeer aangenaam verblijf in dit appartement!
Het is een aangename en rustige buurt, een 10tal minuutjes stappen van La Rambla, maar met verschillende winkels, restaurants en café's in de buurt.
Het appartement is zeer netjes, goed onderhouden en foto's zijn correct. Je krijgt wat je ziet.
Verhuur van 9 op 14 aug 2013
Christoff V. (Lochristi, Belgium)
Appartement in Barcelona in de wijk El Born. 2 min. vanaf het Picasso museum Apartment BORN HOLIDAYS 1
Geen enkel probleem met het agentschap, correcte, vriendelijke en snelle service (in het Nederlands).
3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17

Our selection of apartments


Ons agentschap, introductie
Ons agentschap kiest de beste appartementen in Barcelona tegen de laagste prijzen gegarandeerd!

Informatie - SSL-certificaten
Our agency Cocoon Barcelona is recommended by le Routard.