Appartementen in Barcelona Beoordelingen

Lokale tijd in Barcelona:
Contact | FAQ/Hulp | Eigenaar |

Search not valid, please try again !

Appartementen in Barcelona Beoordelingen
BEOORDELINGEN
Appartement verhuur Barcelona:
Klantenbeoordelingen
[Bekijk de pagina referenties bedrijven]
2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16

Verhuur van 6 op 13 nov 2013
Sonja Scism (Emmen, Netherlands)
Reis Barcelona Apartment RAMBLAS SUITE
De communicatie was uitstekend, het appartement was snel gereserveerd en de reservering spontaan bevestigt.
Het appartement was net als op de website beschreven, netjes, voldoend ruimte voor 2 volwassene, wij waren zeer tevreden !
Verhuur van 23 op 26 jan 2013
Wendy Cheung (Den Haag, Netherlands)
Apartementen Barcelona Apartment GOTICO 1
Wij hebben in verschillende appartementen gelogeerd in Barcelona, Gotico 1 is voor ons gewoon thuis komen! Jean-Claude is een uitstekende gastheer.
Verhuur van 12 op 15 apr 2013
Roxane B. (Rotterdam, Netherlands)
Apartment MODERNIST DREAM
Prima! Zeer tevreden.
Verhuur van 20 op 26 mar 2013
Ellen B. (Alkmaar, Netherlands)
Apartment MONTJUIC PARK 2
De woning is uitstekend, met vlak in de buurt de metro, eetgelegenheden en supermarkten.
Ja, helemaal tevreden.
Verhuur van 7 op 12 nov 2013
Theo K. (Harreveld, Netherlands)
Apartment MONTJUIC PARK
ja tevreden. Goed geregeld.
Mooie stad. Een aanrader voor iedereen die cultuur wil zien,
Verhuur van 22 op 27 jul 2013
Kenneth Vandenbulcke (brugge, Belgium)
Overnachten in Barcelona. Rustige locatie met groot balkon Apartment BEACH FORUM
Schitterende stad! Probeer lokale restaurants te zoeken en ga niet voor de toeristische. Waar veel spanjaarden zitten is het normaal gezien OK.
Volgende zaken zijn interessant voor de kinderen: zoo, Camp Nou, sagrada familia, bocqueria, magische fonteinen, zee.
Verhuur van 11 op 18 jun 2013
Piet-Jan Van Zoest (Lekkerkerk, Netherlands)
Apartment GOTHIC STUDIO 5
Super week gehad, mooie studio, goed gelegen vlak bij de haven en strand.
Goed geregeld, geen problemen gehad.
Verhuur van 16 op 23 jul 2013
Lebrun P. (Kortenberg, Belgium)
Luxe hotel of appartement in Barcelona? Catalunya View een goed alternatief voor een hotel Apartment CATALUNYA VIEW
Vlakbij Plaza Cataluynia - metro en bus.
Verhuur van 28 okt op 8 nov 2013
Rosita Janssen (Utrecht, Netherlands)
Barcelona: apartementen in de trendy Catalaanse hoofdstad Apartment GOTIC DREAM
De nabijheid van de markt en de winkels, met name de supermarkt, was erg prettig.
Verhuur van 12 op 19 okt 2013
Karen B. (Haarlem, Netherlands)
Appartement of studio in Barcelona? Studio biedt intimiteit en gezelligheid in de barrio gotico Apartment GOTIC SUITE 6
Ik was erg tevreden
Verhuur van 11 op 16 okt 2013
Jolanda Elbers (Nijmegen, Netherlands)
Apartment CASA SAGRADA FAMILIA
We hadden een heerlijk verblijf in Casa Sagrada Familia in Barcelona. We werden heel erg goed onthaald en in het vakantieverblijf was alles naar wens.
Verhuur van 6 op 9 aug 2013
Barry Eerenberg (xxx, Netherlands)
Apartment GRACIA TERRACE IRENE
Op de fiets door Barcelona met een gids..... Super tevreden!
Verhuur van 13 op 16 sep 2013
Ria Wingens (Heesch, Netherlands)
Barcalona appartementen Apartment CLASSIC BCN
Ontzetten leuk en centraal gelegen appartement met een geweldige eigenaar waardoor je je echt welkom voelt!
Prima geregeld.
Verhuur van 17 op 22 okt 2013
Eric V. (Nootdorp, Netherlands)
Apartment SUNNY BEACH
We kregen vlot een duidelijk antwoord per email retour op onze vragen. Bij aankomst (we waren om 10 uur in barcelona en konden om 15.00 uur het appartement in) konden we de koffers bij uw agentschap stallen en alvast de stad verkennen. Erg prettig.
Verhuur van 5 op 11 aug 2013
Emmie B. (Rotterdam, Netherlands)
Appartementen Barcalona Apartment BARCELONETA 7
Een moeder, volwassen dochter en jonge dochter hadden met elkaar een hele gezellige tijd.

Willy was heel correct en heeft ons goed geholpen en ons op onvergetelijke manier begeleid naar het busstation laat in de avond toen we terug zouden reizen, midden in de nacht!
Verhuur van 2 op 9 okt 2013
Dorine Brandsteder (St Jean de Sixt, France)
Appartement in Barcelona Apartment CHARMING BARCELONA
Ja, alles prima geregeld, zal het agentschap zeker aanraden. Prettig om te weten dat uw kantoor in Barcelona is, voor het geval er problemen zijn.
Verhuur van 22 op 29 aug 2013
Philip Kraaijkamp (Houten, Netherlands)
Appartment Barcelona Apartment SUMMERTIME
Erg mooi huis, grote ruime kamers. Moderne inrichting, erg vriendelijke gastvrouw. Je kunt heerlijk buiten zitten. Redelijk dicht bij de metro.
Verhuur van 1 op 6 aug 2013
Liesbeth Renckens (MAARSSEN, Netherlands)
Moderne appartementen in de wijk La Barceloneta in Barcelona Apartment BARCELONETA FIRST
Zeker, zeer goede service van Cocoonbarcelona
Verhuur van 5 op 12 sep 2013
Ylva L. (Geleen, Netherlands)
Studios Chupito. Voor een romantisch weekend in Barcelona. Vlakbij de Ramblas Apartment CHUPITO 2
Fijn appartement, mooi terras, heel centraal, we boeken voor een volgende keer meteen weer!
Verhuur van 16 op 23 sep 2013
Ken H. (Sint-Niklaas, Belgium)
Apartment SEA LOFT 1
Absoluut tevreden, inclusief over de vriendelijkheid op het bureau zelf waar we onze bagage de laatste dag even hebben gestald.
2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16

Our selection of apartments


Ons agentschap, introductie
Ons agentschap kiest de beste appartementen in Barcelona tegen de laagste prijzen gegarandeerd!

Informatie - SSL-certificaten
Our agency Cocoon Barcelona is recommended by le Routard.