Appartementen in Barcelona Beoordelingen

Lokale tijd in Barcelona:
Contact | FAQ/Hulp | Eigenaar |

Search not valid, please try again !

Appartementen in Barcelona Beoordelingen
BEOORDELINGEN
Appartement verhuur Barcelona:
Klantenbeoordelingen
[Bekijk de pagina referenties bedrijven]
10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24

Verhuur van 3 op 6 feb 2012
L. Bethlehem (Wolvega, Netherlands)
Apartment MONTJUIC PARK 2
Je kan het zo luxe maken als je het zelf wilt. Je zoekt een Appartement uit die bij je past en op de website staat goed beschreven wat je voor je geld krijgt.

Wij hadden contact met een Nederlandse mederwerkster van Cocoon Barcelona en dat verliep erg prettig. Het contact via de mail verliep erg snel!
Verhuur van 25 dec op 5 jan 2012
Jeroen Weber (utrecht, Netherlands)
Apartment PALAU MUSICA 6
Agentschap geeft wat ons betreft prima gewerkt.
Verhuur van 30 dec op 6 jan 2012
JEAN WESSELS (OVERLOON, Netherlands)
Barcelona: Appartementen vlakbij de Sagrada Familia van Gaudí. Ideale locatie voor families Apartment GAUDI AVENUE
IK WAS UITERMATE TEVREDEN OVER JULLIE AGENTSCHAP.
Verhuur van 15 op 18 okt 2011
Laura V. (Rotterdam, Netherlands)
Gezellig appartement in Barcelona. Ideaal gelegen bij de Ramblas en Plaza Catalunya Apartment BOQUERIA
Je voelt je voor even een inwoner van de stad i.p.v. een toerist in de stad! :)
Verhuur van 19 op 22 dec 2011
Mariska Wouters (Wilsele, Belgium)
Appartement Barcelona Ramblas Apartment RAMBLAS FANTASY
Alles is tot in de puntjes geregeld, je moet niet zelf op zoek gaan naar een kantoor om de sleutel op te halen. Je belt de eigenaar op en die komt naar het app met de sleutel. Luxe!
Verhuur van 16 op 18 dec 2011
Yvette L. (Den Haag, Netherlands)
Barcelona vakantie verblijf Apartment SUN DAYS
Omdat we met meerdere personen waren is het prettig als je s avonds nog lekker het huiskamer gevoel hebt en nog even kan zitten met een hapje en drankje.
Verhuur van 25 op 28 nov 2011
Bart B. (Hilversum, Netherlands)
Goedkope appartementen in Barcelona. Groot appartement dichtbij Passeig de Gracia Apartment AMARETO
Makkelijk, goede prijs, wonen tussen de mensen alle "gemakken" van thuis voorhanden.
Verhuur van 21 op 24 nov 2011
Annelies Lemaire (apeldoorn, Netherlands)
Barcelona: studio. Een rustige accommodatie in het hart van de stad Apartment MUSICA
Contacten met Cocoon zeer prettig en behulpzaam zowel met reserveren als later met de koffers in bewaring geven.
Verhuur van 11 op 15 nov 2011
Jaap F. (vlieland, Netherlands)
Apartment PALAU MUSICA 6
Wij komen vaak in barcalona en een appertement is altijd een prima uitvalsbasis.
Verhuur van 26 okt op 1 nov 2011
Kirsten Van der Wiel (Haarlem, Netherlands)
Verhuur van appartement voor een week Barcelona Apartment SPUMANTE
Midden in de stad.
Voor een langer verblijf met meerdere personen is het gezelliger om van een appartement gebruik te kunnen maken.

Het kan dan fijn zijn om ook een zelf een keer te koken en op het gemak een ontbijt te maken.

Online contact gehad met agentschap en mijn vragen werden direct beantwoord in het Nederlands.
Verhuur van 25 op 29 okt 2011
Eric Thijssen (Ottersum, Netherlands)
Apartment BEACH FUN 3
Ik ben erg tevreden over het agentschap.
Verhuur van 22 op 25 okt 2011
Marian Thebes (Huissen, Netherlands)
Apartment BORN LOVELY
Zeer tevreden!
Verhuur van 23 op 26 okt 2011
Frank H. (Terneuzen, Netherlands)
Barcalona appartementen Apartment CLASSIC BCN
Vrij komen en gaan, ruimte voor elk. Bovendien centraal gelegen, alles op loopafstand.
Alles was goed geregeld via de website. Over de verhuurder zijn we ook heel tevreden.
Verhuur van 16 op 21 okt 2011
Annet B. (Bennekom, Netherlands)
Barcelona vakantie appartementen Apartment BEACH SUN
Erg tevreden.
Verhuur van 16 op 20 okt 2011
Alexander Schutte (Mijdrecht, Netherlands)
Modern appartement in La Barceloneta. Groot privé terras en compleet ingericht Apartment BEACH SUN
Je voelt je beetje thuis in een vreemde stad!
Verhuur van 17 op 21 okt 2011
Ben V. (Maassluis, Netherlands)
Apartment BORN LOVELY
Snelle beantwoording emails.
Verhuur van 13 op 17 okt 2011
Harrie K. (Bladel, Netherlands)
Apartment BEACH STYLE
Allemaal samen zijn in het appartement en de stad want er is voor iedereen wat in Barcelona.
Verhuur van 12 op 15 okt 2011
Mariska Gomes (Westbroek, Netherlands)
Barcelona: apartementen in de trendy Catalaanse hoofdstad Apartment GOTIC DREAM
Heel tevreden, goede service, goed bereikbaar.
Verhuur van 11 op 15 okt 2011
Marijke Hofmeester (Oud Beijerland, Netherlands)
Modern appartement in La Barceloneta. Groot privé terras en compleet ingericht Apartment BEACH SUN
Makkelijker als je met meer dan 2 personen bent.
Verhuur van 8 op 15 okt 2011
M S. (Amsterdam, Netherlands)
Apartment SUN DAYS 2
Alles was prima geregeld.
10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24

Our selection of apartments


Ons agentschap, introductie
Ons agentschap kiest de beste appartementen in Barcelona tegen de laagste prijzen gegarandeerd!

Informatie - SSL-certificaten
Our agency Cocoon Barcelona is recommended by le Routard.