Appartementen in Barcelona Beoordelingen

Lokale tijd in Barcelona:
Telefoneer ons : +34 93 500 50 58+34 93 500 5058  |  info@cocoonbarcelona.com
Contact | FAQ/Hulp | Eigenaar |

Search not valid, please try again !

Appartementen in Barcelona Beoordelingen
BEOORDELINGEN
Appartement verhuur Barcelona:
Klantenbeoordelingen
[Bekijk de pagina referenties bedrijven]
9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23

Verhuur van 1 op 5 mei 2012
A. Van Dijk (Hoogland, Netherlands)
Groot appartement in Barcelona. Rustige locatie ideaal voor families Apartment PICASSO TERRACE
Hartelijk en gastvrij, prima geregeld.
Verhuur van 30 apr op 5 mei 2012
Hendrikus N. (Zoetermeer, Netherlands)
Apartment LUXURY PALACIO
Je voelt je een beetje thuis in een vreemde stad. Op de momenten dat je even wilt bijkomen van alle indrukken, kun je je lekker ontspannen in een gewone woonkamer i.p.v. uitrusten op je hotelbed dat uitkijkt op het plafond.Zeker met een groot gezelschap is dit veel gezelliger.
Verhuur van 1 op 4 mei 2012
Erwin Mallens (Breda, Netherlands)
Barcelona: Appartementen vlakbij de Sagrada Familia van Gaudí. Ideale locatie voor families Apartment GAUDI AVENUE
Wij vonden het heerlijk om een van de Spanjaarden te zijn, in een hotel heb je dat niet.
Verhuur van 25 op 29 apr 2012
Monique Van Daal (Utrecht, Netherlands)
Verblijf Barcelona. Studio te huur in wijk El Born. 2' van museum Picasso Apartment BORN HOLIDAYS 2
Goede informatievoorziening en overzichtelijk. Precies wat je nodig hebt.
Verhuur van 18 op 22 apr 2012
Sabrina P. (Heemstede, Netherlands)
Goedkoop logeren Barcelona Apartment RAMBLA
Makkelijk dat er iemand is die nederlands spreekt!!
Verhuur van 19 op 23 apr 2012
Kilian K. (Amsterdam, Netherlands)
Groot appartement te huur in Barcelona. Goedkoop op 2 stappen vanaf de Ramblas Apartment FOUR NINE
Het is iedereen uitstekend bevallen!
Verhuur van 12 op 16 apr 2012
MARGARETHA V. (Helmond, Netherlands)
Appartement met uitzicht op Plaza Real in Barcelona te huur Apartment BLUE NOTE
Snelle terugkoppeling via internet, bevestiging,
Verhuur van 11 op 15 apr 2012
A.W.H. Van de Geijn (Puiflijk, Netherlands)
Apartment BEACH STYLE
Meer dan tevreden.
Verhuur van 31 mar op 5 apr 2012
Bruno V. (DIEST, Belgium)
Barcelona: appartementen voor 6 personen te huur in hartje centrum vlakbij de Ramblas Apartment VINO TINTO
Vrijheid om te kunnen eten en drinken, wat waar wanneer en tegen de prijs die je zelf verkiest
Verhuur van 30 mar op 2 apr 2012
Arnout A. (Soest, Netherlands)
Appartementen Barcelona te huur Apartment GOTICO DUPLEX 1
Heldere communicatie, acceptabele aanbetaling, probleemloze sleuteloverdracht en betaling, flexibel met check-out tijd
Verhuur van 26 op 30 mar 2012
Albert Schoenmaker (Den Helder, Netherlands)
Barcelona vakantie verblijf Apartment SUN DAYS
Via internet ging alles perfect. We zijn niet in het agentschap in Bacelona geweest.
Verhuur van 24 op 27 mar 2012
Edgar P. (Utrecht, Netherlands)
Appartement Barcelona in de Gothic. Klein, maar gezellig appartement Apartment GOTIC SUITE 1
Je hebt vrijheid. Zelf ontbijten waneer je wilt bijvoorbeeld. Lekker je "eigen" huisje in Barecelona
Verhuur van 18 op 25 mar 2012
Rudi V. (Capelle aan den IJssel, Netherlands)
Barcelona: apartementen in de trendy Catalaanse hoofdstad Apartment GOTIC DREAM
Vrijheid, ruimte, de mogelijkheid om zelf te koken met verse ingredienten van de markt.
Verhuur van 29 feb op 4 mar 2012
Christien Van Verseveld (Haarlem, Netherlands)
Apartment BARCELONETA STYLE
Je hebt het gevoel dat je eventjes in Barcelona woont. Je kunt eten koken, met kinderen heel handig af en toe.
Verhuur van 1 op 5 mar 2012
Marjo Beckers (Horst, Netherlands)
Apartment BORN LOVELY
Je hebt een plek om "thuis" te komen.
Verhuur van 25 feb op 1 mar 2012
J. De Nijs (Alkmaar, Netherlands)
Apartment BORN LOVELY
Het is erg prettig dat je de koffers nog even op het kantoor van Cocoon kunt stallen. De voor-informatie was goed en duidelijk.
Verhuur van 22 op 26 feb 2012
Marcel Van Hoek (Gouda, Netherlands)
Barcelona, appartement in de gothic. Vlakbij de ramblas en het barceloneta strand Apartment GOTIC SUITE 3
Vrijheid en onafhankelijkheid ten opzichte van een hotel. Daarnaast zit je midden tussen de spaanse inwoners van Barcelona.
Verhuur van 22 op 26 feb 2012
K. L. (Klundert, Netherlands)
Apartment MONTJUIC PARK 2
Na een lange dag Barcelona is het heerlijk een appartement te hebben, zodat je lekker onderuit kunt zakken op je eigen stekje.
Verhuur van 18 op 25 feb 2012
John K. (nijmegen, Netherlands)
Apartment BARCELONETA STYLE
Je hebt een eigen plek tot beschikking en voldoende ruimte.
Verhuur van 16 op 20 feb 2012
Dieny Winter (Brunssum, Netherlands)
Modern appartement in La Barceloneta. Groot privé terras en compleet ingericht Apartment BEACH SUN
Je hebt vrijheid!
9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23

Our selection of apartments


Ons agentschap, introductie
Ons agentschap kiest de beste appartementen in Barcelona tegen de laagste prijzen gegarandeerd!

Informatie - SSL-certificaten
Our agency Cocoon Barcelona is recommended by le Routard.