Appartementen in Barcelona Beoordelingen

Lokale tijd in Barcelona:
Contact | FAQ/Hulp | Eigenaar |

Search not valid, please try again !

Appartementen in Barcelona Beoordelingen
BEOORDELINGEN
Appartement verhuur Barcelona:
Klantenbeoordelingen
[Bekijk de pagina referenties bedrijven]
8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22

Verhuur van 20 op 25 jun 2012
Renée M. (Eindhoven, Netherlands)
Apartment BOSSANOVA
Vrijheid en de ruimte
Verhuur van 6 op 13 jun 2012
Puck L. (Rotterdam, Netherlands)
Goedkope appartementen in Barcelona. Groot appartement dichtbij Passeig de Gracia Apartment AMARETO
Het agentschap is tot laat nog open en goed bereikbaar. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord.

Barcelona is een geweldig stad met het merendeel van de attracties op loopafstand. Dat geeft al een gevoel van vrijheid en het idee dat je overal naartoe kunt. Het huren van een appartement versterkt dat gevoel alleen maar meer, zeker als dat op zo'n fantastische plek ligt als Amareto.
Verhuur van 4 op 11 jun 2012
Charlotte Meijer (Aduard, Netherlands)
Verhuur van studios en appartementen in Barcelona. Ideaal gelegen bij het strand Apartment BARCELONETA 1
Het boeken van een appartement werd er heel erg prettig door de vele keuze op de website, waardoor je goed kon vergelijken en kon kiezen wat jij wilde hebben. In Barcelona zelf helemaal geen problemen gehad wat betreft het appartement. Geen idee hoe het geweest zou zijn als iets kapot was gegaan, want dit is niet gebeurd, wat natuurlijk heel fijn was.
Verhuur van 8 op 12 jun 2012
Sytske V. (Amsterdam, Netherlands)
Apartment BORNE TRIP
Meer vrijheid dan bij een hotel.
Verhuur van 2 op 9 jun 2012
Catharina Dekker (Westerbork, Netherlands)
Barcelona: Appartementen vlakbij de Sagrada Familia van Gaudí. Ideale locatie voor families Apartment GAUDI AVENUE
Het prettigst vonden we dat je een plek hebt om thuis te komen. Je eigen tempo kunnen volgen e.d.
Verhuur van 4 op 8 jun 2012
Eelke De Boer (SNEEK, Netherlands)
Apartment SUN DAYS 2
Ja , heel tevreden, we konden veel eerder in ons appartement.
Verhuur van 28 mei op 5 jun 2012
Nienke B. (Utrecht, Netherlands)
Apartment BARCELONETA STYLE
We hadden al een keer eerder een appartement gehuurd en de service was prima, alles goed geregeld!
Verhuur van 30 mei op 5 jun 2012
G.C.A. Duin (BEVERWIJK, Netherlands)
Barcelona strand Apartment PLAYA
Heel vriendelijk en behulpzaam.
Verhuur van 29 mei op 2 jun 2012
Tjitske Menger-Regnery (Niezi9jl, Netherlands)
Appartment in Barcelona met 2 slaapkamers & prachtig terras. Dichtbij congrescentrum FIRA Apartment CORSEGA
Zeer goede ontvangst,ook het uitcheckeen was super voorelkaar
Goede bereikbaarheid.
Verhuur van 31 mei op 3 jun 2012
René Villerius (Oosterhout, Netherlands)
Appartementen in Barcelona te huur: 1 slaapkamer appartement met privé terras dichtbij Casa Mila (Gaudi) Apartment AMADEO
Lekker je eigen bedoening maar wel onder de spanjaarden en zonder dat je echt in een hotel hoeft te verblijven. Dus wel deel van de bevolking maar het niet echt zijn. Het is ook een perfecte plek (amadeo) omdat je dicht bij bus-opstap zit, en alles redelijk kunt belopen.
Verhuur van 28 op 31 mei 2012
N.M Bakker (Naarden, Netherlands)
Apartment BEACH FUN 3
Deze ligging was perfect en dus goed omschreven.
Je kan je zelf vrij bewegen en hebt alles bij de hand.
Daar gaat mijn voorkeur naar uit ipv hotel.
Verhuur van 16 op 21 mei 2012
L. Snoeijs (Den Haag, Netherlands)
Apartment BORN LOVELY
Fijn om alles in eigen tijd en tempo te kunnen bepalen. Gezellig onder de locale bevolking.
Verhuur van 14 op 17 mei 2012
Jeroen Diks (Nijmegen, Netherlands)
Apartment SUNNY BORNE
Vriendelijke dame, die ons ook nog wat tips heeft gegeven.
Verhuur van 1 op 6 mei 2012
Els Vrancken (Elst, Netherlands)
Appartementen Barcalona Apartment BARCELONETA 7
Zeer tevreden, reacties op mails en goed te woord gestaan aan de telefoon
Verhuur van 12 op 15 mei 2012
Jurgen Claes (Herk-de-Stad, Belgium)
Appartement of studio in Barcelona? Studio biedt intimiteit en gezelligheid in de barrio gotico Apartment GOTIC SUITE 6
Zeer tevreden.
Verhuur van 7 op 13 mei 2012
Henk Laure, de (rotterdam, Netherlands)
Apartment BORN LOVELY
Goede en snelle communicatie
Verhuur van 5 op 10 mei 2012
Rik Schulte (Enschede, Netherlands)
Barcelona, appartement in de gothic. Vlakbij de ramblas en het barceloneta strand Apartment GOTIC SUITE 3
Alles is uitstekend verlopen..Fantastische stad!
Verhuur van 4 op 10 mei 2012
Ellen D. (Amsterdam, Netherlands)
Apartment BCN OLYMPIC
Wij zijn zeer tevreden, vriendelijk, en aardig
Verhuur van 5 op 8 mei 2012
Derk Dikkers (Bussum, Netherlands)
Barcelona verhuur appartement. Apartment BORN STYLE 1
Even je eigen huis in een vreemde stad geeft een heel bijzonder gevoel.
Verhuur van 2 op 5 mei 2012
E.G.M Roek (Leidschendam, Netherlands)
Apartment PALAU MUSICA 1
Midden in de stad onder de eigen bewoners!
8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22

Our selection of apartments


Ons agentschap, introductie
Ons agentschap kiest de beste appartementen in Barcelona tegen de laagste prijzen gegarandeerd!

Informatie - SSL-certificaten
Our agency Cocoon Barcelona is recommended by le Routard.