Appartementen in Barcelona Beoordelingen

Lokale tijd in Barcelona:
Contact | FAQ/Hulp | Eigenaar |

Search not valid, please try again !

Appartementen in Barcelona Beoordelingen
BEOORDELINGEN
Appartement verhuur Barcelona:
Klantenbeoordelingen
[Bekijk de pagina referenties bedrijven]
7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21

Verhuur van 7 op 14 jul 2012
Liane V. (Almere, Netherlands)
Apartment GAUDI LUXURY ****
De medewerkers van Cocoon gaven mij snel antwoord op mijn vragen. Goede service!
Verhuur van 16 op 19 sep 2012
Rita Vivijs (Koksijde, Belgium)
Apartment SPA TERRACE
We waren tevreden en komen nog terug.
Verhuur van 14 op 18 sep 2012
Lussy Lutoerkey (Amsterdam, Netherlands)
Apartment AMPLE 1
Wij zijn meer dan tevreden over het agentschap van Cocoon Barcelona! Zeer vriendelijke medewerkers en heel flexibel met het bijboeken van personen. Emails worden vrij snel beantwoord en de (bij)boekingen zijn allemaal keurig bevestigd.
Verhuur van 10 op 18 sep 2012
Kris Brobbel (Leiden, Netherlands)
Apartment SUNNY BEACH
Ik kon het agentschap altijd bellen en ze spraken ook nederlands. dus lekker makkelijk.
Verhuur van 6 op 13 sep 2012
Naomi R. (gent, Belgium)
Goedkoop overnachten in Barcelona. Appartement in het historisch centrum Apartment AMPLE 2
In Barcelona kan je genieten van het strand maar ook van de rijke cultuur.
Verhuur van 5 op 9 sep 2012
Pascalle Hermkens (eindhoven, Netherlands)
Apartment CASITA BARCELONA 1
We zijn heel tevreden. Goede locatie en ontvangst.
Verhuur van 4 op 7 sep 2012
Patricia Waal van der (rotterdam, Netherlands)
Appartement aan de kust van Barcelona Apartment BEACH STUDIO 1
Je verblijft tussen de locals, de smalle straatjes in een gezellige wijk.. Zo leer je Barcelona nog veel beter kennen!
Vriendelijk personeel.. Handelde snel en waren altijd bereid je te helpen.
Verhuur van 25 op 29 aug 2012
Sonja P. (Rotterdam, Netherlands)
Apartment PORT STUDIO 5
Vrijheid, blijheid!
Fijn dat we onze baggage konden stallen.
Verhuur van 23 op 25 aug 2012
M Dusseljee (Groningen, Netherlands)
Apartment PALAU MUSICA 13
We zaten na wijziging terugvlucht plotseling 2 nachten zonder onderdak, konden we gelukkig door Nederlandse Cocoonmedewerkerster in dit appartement terecht! Supersnel geregeld.
Verhuur van 16 op 23 aug 2012
Manon Dusseljee (Groningen, Netherlands)
Apartementen in Barcelona huren. Op 2 stappen vanaf de Ramblas met uitzicht over de stad Apartment LOVELY
Alles is duidelijk omschreven !
Verhuur van 1 op 7 aug 2012
Anne Gombert (Harmelen, Netherlands)
Apartment PALAU MUSICA 12
Je hebt een eigen plekje, waar je alles kan doen. Koken, slapen, douchen, eten en relaxen.
Verhuur van 1 op 4 aug 2012
Dick Gorris (Loenen aan de Vecht, Netherlands)
Apartment BOGATELL BEACH
Bruisend en je maakt alles ech mee in de stad. De stad zit je in het hart.
Verhuur van 13 op 18 jul 2012
Leo Menijn (ALPHEN AAN DEN RIJN, Netherlands)
Groot appartement in Barcelona. Rustige locatie ideaal voor families Apartment PICASSO TERRACE
De mogelijkheid om heel snel in het centrum van barcelona te komen, wandelen of met metro, was heel fijn.

We konden de koffers in het kantoor stallen, zodat we niet uren hoefden te sjouwen of noodgedwongen zitten bij koffers.
Verhuur van 18 op 22 jul 2012
Susanne K. (Baarn, Netherlands)
Apartment GOTHIC STUDIO 3
Leuk om een knusse eigen stek midden in het centrum te hebben en zelf te kunnen koken.
Verhuur van 15 op 20 jul 2012
K.Y. D. (Moordrecht, Netherlands)
Apartment MONTJUIC PARK
Het leuke aan het huren van een appartement in Barcelona is de vrijheid die je hebt. De stad heeft zoveel te bieden. Het huren van een appartement maakt het dan mogelijk om het aanbod van de stad te bewonderen.
Omdat we pas in de avond terug zouden vliegen en we in de ochtend al uit het appartement moesten, dachten we een probleem te hebben met onze bagage. Maar die konden we zonder problemen droppen op het kantoor.
Verhuur van 4 op 11 jul 2012
Annelie D. (amersfoort, Netherlands)
Apartment GRACIA TERRACE IRENE
Je hebt vrijheid in een appartement
Verhuur van 4 op 11 jul 2012
Christina Van Berlo (Utrecht, Netherlands)
Appartment in Barcelona met 2 slaapkamers & prachtig terras. Dichtbij congrescentrum FIRA Apartment CORSEGA
Heel tevreden, want erg klantvriendelijk
Verhuur van 24 jun op 1 jul 2012
Linda IJssel de Schepper (Utrecht, Netherlands)
Barcelona: appartement dichtbij de kathedraal in de gotische wijk en de beroemde Ramblas Apartment BORN SUN
Dit was de eerste keer dat we een appartementje huurden, maar het is zoveel leuker dan een hotel. 's Avonds nog ff op ons eigen balkonnetje aan de wijn & uitchillen.... heerlijk :)
Verhuur van 23 op 30 jun 2012
Jacqueline B. (Amsterdam, Netherlands)
Apartment BARCELONA PALACIO
Een aantal keren contact met het agentschap gehad en dat verliep erg vlot en correct.
Verhuur van 21 op 24 jun 2012
Maartje Willemsen (Den haag, Netherlands)
Barcelona vakantie appartementen Apartment BEACH SUN
Makkelijk wanneer je met een grotere groep personen bent. Huiselijke sfeer en niet gebonden zijn aan het massale van een hotel is prettig.
7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21

Our selection of apartments


Ons agentschap, introductie
Ons agentschap kiest de beste appartementen in Barcelona tegen de laagste prijzen gegarandeerd!

Informatie - SSL-certificaten
Our agency Cocoon Barcelona is recommended by le Routard.