Appartementen in Barcelona Beoordelingen

Lokale tijd in Barcelona:
Telefoneer ons : +34 93 500 50 58+34 93 500 5058  |  info@cocoonbarcelona.com
Contact | FAQ/Hulp | Eigenaar |

Search not valid, please try again !

Appartementen in Barcelona Beoordelingen
BEOORDELINGEN
Appartement verhuur Barcelona:
Klantenbeoordelingen
[Bekijk de pagina referenties bedrijven]
6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20

Verhuur van 12 op 15 apr 2013
Paul D. (Rotterdam, Netherlands)
Overnachten in Barcelona. Appartement met balkon in centrum Apartment GIN FIZZ
Zeer tevreden over Cocoon
Verhuur van 29 mar op 2 apr 2013
Jitske B. (Hilversum, Netherlands)
5 slaapkamer appartement in het centrum van Barcelona Apartment CITY TRIP
Ik heb mail contact met het agentschap gehad. Dit was heel goed, ik had heel snel antwoord terug!!!
Verhuur van 25 mar op 2 apr 2013
Nick Bogaerts (Merksem, Belgium)
Groeps Appartement Barcelona Apartment CASITA BARCELONA 2
Bedankt voor de vriendelijke service.
Verhuur van 22 op 30 mar 2013
Maria Valke (Utrecht, Netherlands)
Apartment BARCELONETA BEACH 4
Ja, tweede keer bij cocoon geboekt. Beide keren keurig geregeld, netjes ontvangen.
Verhuur van 24 op 29 mar 2013
Helsen T. (leuven, Belgium)
Apartementen in Barcelona huren. Op 2 stappen vanaf de Ramblas met uitzicht over de stad Apartment LOVELY
Absoluut
Verhuur van 21 op 24 mar 2013
Dick V. (Naarden, Netherlands)
Appartement met 2 kamers in Barcelona Apartment SAGRADA VIEW
Prima alles goed geregeld!
Verhuur van 11 op 14 jan 2013
Foekje Van der Zee (Joure, Netherlands)
Barcelona: appartement te huur. Ideale locatie dichtij de Passeig de Gracia Apartment MANHATTAN
Boeken ging makkelijk en snel.

Het appartement en de stad zijn zeker een aanrader!
Verhuur van 25 op 29 okt 2012
Peter Punt (Dordrecht, Netherlands)
Appartment Barcelona Apartment SUMMERTIME
Het was prima zaken doen met Cocoon.
Verhuur van 25 op 29 okt 2012
Ann Vandezande (Oud-Heverlee, Belgium)
Apartment CITY TERRACE
Het gezellig appartement bezorgt je een thuisgevoel wanneer je je na een ganse dag rondlopen in de stad kunt neerzetten in de zetel en samen met je ganse gezin of groep kunt nagenieten van een lekker glaasje frisse cava.
Verhuur van 20 op 24 okt 2012
Lucienne Born (Den Haag, Netherlands)
Apartment GRACIA TERRACE IRENE
Je woont midden tussen de bewoners van Barcelona. Persoonlijker dan een hotel.
Verhuur van 18 op 22 okt 2012
John Brus (Delft, Netherlands)
Reizen Barcelona Apartment TRAVELING ONE
De sfeer in de stad is geweldig.
Verhuur van 13 op 20 okt 2012
Jolanda M. (Schijndel, Netherlands)
Appartementen in La Barceloneta Apartment BEACH FUN 2
Je bent lekker op jezelf en hebt drie aparte slaapkamers, dit zou op hotelbasis niet te betalen zijn...
Verhuur van 12 op 16 okt 2012
Monique Zwaan (NUENEN, Netherlands)
Appartement huren in Barcelona. Comfort voor een goede prijs op perfecte locatie Apartment FLAMENCO
Appartement is veel makkelijker dan een hotel als je tussendoor ook even terug wil
Verhuur van 15 op 19 okt 2012
Lyset D. (Nijmegen, Netherlands)
Verhuur van studios en appartementen in Barcelona. Ideaal gelegen bij het strand Apartment BARCELONETA 1
Volledige vrijheid om een betaalbare locatie te vinden.
Verhuur van 13 op 18 okt 2012
Hans P. (Wilnis, Netherlands)
Coole appartementen Barcelona Apartment STAY COOL
Veel gemak, ruimte en privacy, en aantrekkelijk geprijsd.
Alles verliep prima!
Verhuur van 13 op 18 okt 2012
E Walhout (Middelburg, Netherlands)
Apartment BEACH STYLE
Strand en stad is mooie combi.
Verhuur van 30 sep op 7 okt 2012
Marie Louise W. (Amsterdam, Netherlands)
Barcelona: Appartementen vlakbij de Sagrada Familia van GaudÝ. Ideale locatie voor families Apartment GAUDI AVENUE
Je hebt de mogelijkheid om zelf te koken en te gaan en staan waar en wanneer je dat zelf wilt. Barcelona is een hele leuke stad om te bezoeken.
Verhuur van 27 sep op 1 okt 2012
Eric Vanmechelen (Bierbeek, Belgium)
Apartment BARCELONETA BEACH 1
Heel toffe stad
Verhuur van 28 sep op 1 okt 2012
Paula Gryson (Werchter, Belgium)
Apartment GOTICO FUN
Super gezellig! Knus! Niet zoals een hotel , onpersoonlijk en stijf!
En toch een veilig gevoel.
Meer vrijheid! Je kiest zelf waar je eet, zelf eten klaarmaken of uit eten , ontbijten binnen of buiten !
Er was zelfs meer aanwezig dan wij gedacht hadden, zoals wasprodukt,afwasmiddel,wasmachine enz.
Verhuur van 19 op 27 sep 2012
Francoise Van Schaik (Utrecht, Netherlands)
Apartment BORNE TRIP
Eigen keukentje en huiskamer, zodat je meer vrijheid hebt. Lekker rustig ontbijten en je kunt 's avonds ook nog even in de huiskamer zitten.
6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20

Our selection of apartments


Ons agentschap, introductie
Ons agentschap kiest de beste appartementen in Barcelona tegen de laagste prijzen gegarandeerd!

Informatie - SSL-certificaten
Our agency Cocoon Barcelona is recommended by le Routard.