Appartementen in Barcelona Beoordelingen

Lokale tijd in Barcelona:
Telefoneer ons : +34 93 500 50 58+34 93 500 5058  |  info@cocoonbarcelona.com
Contact | FAQ/Hulp | Eigenaar |

Search not valid, please try again !

Appartementen in Barcelona Beoordelingen
BEOORDELINGEN
Appartement verhuur Barcelona:
Klantenbeoordelingen
[Bekijk de pagina referenties bedrijven]
5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19

Verhuur van 5 op 9 jun 2013
Esther B. (Oegstgeest, Netherlands)
Apartment BEACH STYLE
Alles was prima geregeld!
Verhuur van 6 op 10 jun 2013
Laurie K. (Purmerend, Netherlands)
Appartement of studio in Barcelona? Studio biedt intimiteit en gezelligheid in de barrio gotico Apartment GOTIC SUITE 6
Uitstekende ligging, heerlijk dakterras. Dicht bij de Rambla en het strand. Fietsenverhuur beneden het appartement, kregen nog korting ook!
Werden goed geholpen. Zeker aan te raden!
Verhuur van 27 op 31 mei 2013
Rosalia Rosina D. (Amsterdam, Netherlands)
Appartment Barcelona Apartment SUMMERTIME
Naar alle tevredenheid, goed en duidelijk geregeld. "n heerlijk appartement, gezellig ingericht, terras leuk, belangrijk 2 badkamers.
Eigenaresse vriendelijk en makkelijk
Verhuur van 14 op 23 mei 2013
Alice Arianne Myriam Van Beek (Zoetermeer, Netherlands)
Barcelona: apartementen in de trendy Catalaanse hoofdstad Apartment GOTIC DREAM
Heel tevreden over de gang van zaken. Prettig en safe met de betaling en de snelle bevestiging. De ontvangst van Jeff was ook heel prettig. Bij een volgende gelegenheid zal ik zeker eerst bij Cocoon kijken (Rome bijvoorbeeld!)
Verhuur van 19 op 22 mei 2013
Therese Z. (Diemen, Netherlands)
Barcelona vakantie verblijf Apartment SUN DAYS
Het is een lekker ruim en licht appartement met een prettige indeling en een fantastisch zonneterras! Bij een volgend bezoek aan Barcelona zou ik zeker weer dit appartement boeken. Ja hoor, Cocoonbarcelona, behulpzaam en professioneel.
Verhuur van 17 op 20 mei 2013
Femke V. (Leiden, Netherlands)
Barcelona vakantie appartement Apartment GOTICO 2
Geweldige locatie, fijn appartement.
Verhuur van 17 op 20 mei 2013
Marjan S. (IJmuiden, Netherlands)
Apartment MONTJUIC PARK 2
Prima geregeld vanuit Nederland. Ook als er vragen waren, werden die snel en vriendelijk beantwoord via de mail. Goed berijkbaar via tel. en mail!
Verhuur van 8 op 13 mei 2013
Gerard K. (Nijmegen, Netherlands)
Apartment COLUMBUS 2
Servicegericht!
Verhuur van 6 op 11 mei 2013
Rob Slijkhuis (Apeldoorn, Netherlands)
Apartment BCN STAY 1
Prima ondersteuning van uw organisatie. Waren 's morgens om 9.30 in Barcelona en meegedacht hoe we onze bagage snel ergens konden plaatsen.
Aangename accomodatie in een fijne volkswijk met alle voorzieningen binnen handbereik. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar.
Verhuur van 3 op 9 mei 2013
Leonie L. (Amsterdam, Netherlands)
Apartment GOTHIC STUDIO 2
Ja, het contact met Victoria was heel direct telefoon en zelf whatsapp. We konden altijd bellen bij vragen. Vriendelijk ontvangst.
Verhuur van 3 op 9 mei 2013
Leonie L. (Amsterdam, Netherlands)
Apartment GOTHIC STUDIO 2
Ja, het contact met Victoria was heel direct telefoon en zelf whatsapp. We konden altijd bellen bij vragen. Vriendelijk ontvangst.
Verhuur van 5 op 10 mei 2013
Peter Van Brummelen (Kollum, Netherlands)
Apartment PLAYA TWO
Zeer tevreden, nog nooit enig probleem met boeken, afspraken of reserveren gehad. op mail wordt altijd snel en accuraat gereageerd
Verhuur van 1 op 8 mei 2013
Richard Van der steege (Heino, Netherlands)
Barcelona apartement Apartment TANGERINE DREAM
Prima verbijf midden in het centrum.
Verhuur van 3 op 6 mei 2013
W.J.M. Van Ooi (Roosendaal, Netherlands)
Apartment BARCELONETA BEACH 4
Alles is prima gegaan.
Verhuur van 3 op 8 mei 2013
Jan Hein Kruip (Eindhoven, Netherlands)
Apartment GRACIA TERRACE IRENE
Als we weer naar Barcelona gaan kiezen we zeker weer voor dit appartement !!!
Verhuur van 29 apr op 3 mei 2013
Marianne Van den Brink (Hegelsom, Netherlands)
Appartementen in Barcelona te huur: 1 slaapkamer appartement met privé terras dichtbij Casa Mila (Gaudi) Apartment AMADEO
Zeer tevreden. Hebben de eerste dag onze koffers hier neergezet omdat we vroeg in Barcelona arriveerden. Vriendelijk ontvangen en ze hebben meteen een plattegrond van Barcelona voor ons uitgeprint met de locatie van ons appartement.
Alles verliep zonder problemen.
Verhuur van 28 apr op 4 mei 2013
Eric Zinger (Oosterbeek, Netherlands)
Appartementen te huur in Barcelona. Net buiten het stadscentrum vlakbij de Sagrada Familia Apartment YELLOW
We kwamen later aan dan verwacht, maar de contactpersoon was al aanwezig en vriendelijk.
Verhuur van 29 apr op 3 mei 2013
Fredericus Rijpstra (Franeker, Netherlands)
Apartment FIRA CENTRIC 34
Cocoonbarcelona was goed en vriendelijk en behulpzaam.
Verhuur van 17 op 24 apr 2013
Sonja K. (Heerhugowaard, Netherlands)
Apartment BARCELONETA BEACH 2
Ja boeking ging prima, wij hebben ook al 2 geleden eerder gebruik gemaakt van Cocoon. We hebben nu op de terugreis ook onze koffers nog gestald bij Cocoon, prima service.
Verhuur van 15 op 23 apr 2013
Greta G. (Sint-Katelijne-Waver, Belgium)
Apartment PALAU MUSICA 13
Alles was zeer goed geregeld.
5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19

Our selection of apartments


Ons agentschap, introductie
Ons agentschap kiest de beste appartementen in Barcelona tegen de laagste prijzen gegarandeerd!

Informatie - SSL-certificaten
Our agency Cocoon Barcelona is recommended by le Routard.