Appartementen in Barcelona Beoordelingen

Lokale tijd in Barcelona:
Telefoneer ons : +34 93 500 50 58+34 93 500 5058  |  info@cocoonbarcelona.com
Contact | FAQ/Hulp | Eigenaar |

Search not valid, please try again !

Appartementen in Barcelona Beoordelingen
BEOORDELINGEN
Appartement verhuur Barcelona:
Klantenbeoordelingen
[Bekijk de pagina referenties bedrijven]
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15

Verhuur van 18 op 21 mei 2018
Wouter C. (Berchem, Belgium)
Apartment GRACIA GARDEN
super!
Verhuur van 13 feb op 17 mar 2018
Angela Cecilia Loppies (Den Haag, Netherlands)
Apartment MODERN DUPLEX
Goed verlopen, goed contact!
Verhuur van 27 sep op 5 okt 2017
Marleen Daem (herzele, Belgium)
Barcelona vakantie verblijf Apartment SUN DAYS
ja alles wa in orde , en Valery heeft ons uitstekend geholpen
Verhuur van 27 apr op 5 mei 2017
Gerda Hogeveen (Utrecht, Netherlands)
Groot appartement in Barcelona. Rustige locatie ideaal voor families Apartment PICASSO TERRACE
Het boeken van het appartement via Cocoon gaat makkelijk en na boeken krijg je snel alle informatie die je nodig hebt.
Verhuur van 6 op 9 apr 2017
Niki Desiron (Antwerpen, Belgium)
Apartment GAUDI LUXURY ****
Vlotte communicatie. Foto's op de website zijn waarheidsgetrouw.
Verhuur van 13 op 16 okt 2016
Roos Wolff (Amsterdam, Netherlands)
Apartment GAUDI LUXURY ****
Heerlijk ruim appartement, schoon, netjes en op een super locatie!!
Heerlijke plek om een tijd te verblijven, weekend, week.
Verhuur van 24 op 31 jul 2016
M De kerf (nijmegen, Netherlands)
Apartment BEACH STYLE
Goede ervaring met jullie als bemiddelaar.
Verhuur van 20 op 27 jul 2016
Van stappen Les (Antwerpen, Belgium)
Appartment Barcelona Apartment SUMMERTIME
Summertime is een ZALIGE accommodatie om Barcelona te ontdekken. ook een supergastvrouw die je met raad en tips helpt.
Verhuur van 28 jun op 1 jul 2016
Stephanie Vinkes (, Netherlands)
Apartment GAUDI TERRACE 2
Wij hebben genoten van ons verblijf via Cocoon. Een heerlijk appartement.
Verhuur van 30 mar op 5 apr 2016
Michael C. (Antwerpen, Belgium)
Goedkoop appartement in Barcelona. Ideaal voor families Apartment BCN TRAVEL
Alles is vlot verlopen
Verhuur van 23 op 26 sep 2015
Annemarie L. (, Netherlands)
Apartment PORT STUDIO 3
we zijn hier erg tevreden overt
Verhuur van 29 sep op 4 okt 2015
Bart D. (, Netherlands)
Appartementen Barcelona in de gotic. Perfecte locatie om te overnachten tijdens je stedenreis Apartment GOTIC SUITE 4
prima geregeld !!!
Verhuur van 13 op 18 sep 2015
Gina Therssen (, Belgium)
Barcelona vakantie verblijf Apartment SUN DAYS
Wij zijn super tevreden, over alles!

Groot pluspunt: Bij het verlaten van het appartement kan men de bagage plaatsen in het bureau van Cocoon en op deze manier nog rustig genieten van de laatste uren Barcelona.
Verhuur van 12 op 17 aug 2015
Febe O. (Utrecht, Netherlands)
Gezellig appartement in Barcelona. Ideaal gelegen bij de Ramblas en Plaza Catalunya Apartment BOQUERIA
top!
Verhuur van 2 op 6 aug 2015
Stijn Van duijkeren (, Netherlands)
Apartment PORT STUDIO 2
Barca is heerlijke stad.
Accomodatie was precies zoals op foto's.
Verhuur van 30 jul op 2 aug 2015
Diana V. (, Netherlands)
Gezellig appartement in Barcelona. Ideaal gelegen bij de Ramblas en Plaza Catalunya Apartment BOQUERIA
Het appartement was heel fijn, midden in het centrum.
Verhuur van 28 jul op 1 aug 2015
Hanneke Konsten (, Netherlands)
Appartement met 2 kamers in Barcelona Apartment SAGRADA VIEW
IK ben zeer tevreden over het agentschap.
Verhuur van 18 op 22 jul 2015
Cor jan Altink (amsterdam, Netherlands)
Apartment BORNE DESIGN
Prima
Verhuur van 4 op 9 mei 2015
Ina De Boer (1823 BS Alkmaar, Netherlands)
Apartment PLAYA TWO
ik ben tevreden over
Verhuur van 8 op 14 mei 2015
Rene Zaal (Utrecht, Netherlands)
Appartement met zwembad in Barcelona. Accommodatie met 3 slaapkamers Apartment OLYMPIC FIRST
De locatie ligt perfect tussen verschillende bezienswaardigheden.
Alles is lopend te doen.
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15

Our selection of apartments


Ons agentschap, introductie
Ons agentschap kiest de beste appartementen in Barcelona tegen de laagste prijzen gegarandeerd!

Informatie - SSL-certificaten
Our agency Cocoon Barcelona is recommended by le Routard.