Appartementen in Barcelona Beoordelingen

Lokale tijd in Barcelona:
Telefoneer ons : +34 93 500 50 58+34 93 500 5058  |  info@cocoonbarcelona.com
Contact | FAQ/Hulp | Eigenaar |

Search not valid, please try again !

Appartementen in Barcelona Beoordelingen
BEOORDELINGEN
Appartement verhuur Barcelona:
Klantenbeoordelingen
[Bekijk de pagina referenties bedrijven]
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15

Verhuur van 24 op 31 jul 2016
M De kerf (nijmegen, Netherlands)
Apartment BEACH STYLE
Goede ervaring met jullie als bemiddelaar.
Verhuur van 20 op 27 jul 2016
Van stappen Les (Antwerpen, Belgium)
Appartment Barcelona Apartment SUMMERTIME
Summertime is een ZALIGE accommodatie om Barcelona te ontdekken. ook een supergastvrouw die je met raad en tips helpt.
Verhuur van 28 jun op 1 jul 2016
Stephanie Vinkes (, Netherlands)
Apartment GAUDI TERRACE 2
Wij hebben genoten van ons verblijf via Cocoon. Een heerlijk appartement.
Verhuur van 30 mar op 5 apr 2016
Michael C. (Antwerpen, Belgium)
Goedkoop appartement in Barcelona. Ideaal voor families Apartment BCN TRAVEL
Alles is vlot verlopen
Verhuur van 23 op 26 sep 2015
Annemarie L. (, Netherlands)
Apartment PORT STUDIO 3
we zijn hier erg tevreden overt
Verhuur van 29 sep op 4 okt 2015
Bart D. (, Netherlands)
Appartementen Barcelona in de gotic. Perfecte locatie om te overnachten tijdens je stedenreis Apartment GOTIC SUITE 4
prima geregeld !!!
Verhuur van 13 op 18 sep 2015
Gina Therssen (, Belgium)
Barcelona vakantie verblijf Apartment SUN DAYS
Wij zijn super tevreden, over alles!

Groot pluspunt: Bij het verlaten van het appartement kan men de bagage plaatsen in het bureau van Cocoon en op deze manier nog rustig genieten van de laatste uren Barcelona.
Verhuur van 12 op 17 aug 2015
Febe O. (Utrecht, Netherlands)
Gezellig appartement in Barcelona. Ideaal gelegen bij de Ramblas en Plaza Catalunya Apartment BOQUERIA
top!
Verhuur van 2 op 6 aug 2015
Stijn Van duijkeren (, Netherlands)
Apartment PORT STUDIO 2
Barca is heerlijke stad.
Accomodatie was precies zoals op foto's.
Verhuur van 30 jul op 2 aug 2015
Diana V. (, Netherlands)
Gezellig appartement in Barcelona. Ideaal gelegen bij de Ramblas en Plaza Catalunya Apartment BOQUERIA
Het appartement was heel fijn, midden in het centrum.
Verhuur van 28 jul op 1 aug 2015
Hanneke Konsten (, Netherlands)
Appartement met 2 kamers in Barcelona Apartment SAGRADA VIEW
IK ben zeer tevreden over het agentschap.
Verhuur van 18 op 22 jul 2015
Cor jan Altink (amsterdam, Netherlands)
Apartment BORNE DESIGN
Prima
Verhuur van 4 op 9 mei 2015
Ina De Boer (1823 BS Alkmaar, Netherlands)
Apartment PLAYA TWO
ik ben tevreden over
Verhuur van 8 op 14 mei 2015
Rene Zaal (Utrecht, Netherlands)
Appartement met zwembad in Barcelona. Accommodatie met 3 slaapkamers Apartment OLYMPIC FIRST
De locatie ligt perfect tussen verschillende bezienswaardigheden.
Alles is lopend te doen.
Verhuur van 26 op 30 apr 2015
Henk Van der Linden (Langenboom, Netherlands)
Goedkoop Barcelona Apartment SAGRADA FAMILIA
prima verlopen, graag tot een volgende keer.
Verhuur van 22 op 25 apr 2015
Johannes J D. (Hoevelaken, Netherlands)
Apartment CASA SAGRADA FAMILIA
Uw agentschap zullen wij aanbevelen bij anderen.
Er werd goed gecommuniceerd, de prijs/kwaliteit verhouding is prima, de website geeft een reëel beeld van de accommodatie en de boeking is zonder problemen verlopen.
Verhuur van 15 op 20 apr 2015
Heleen F. (Amsterdam, Netherlands)
Apartment GOTHIC STUDIO 5
communicatie is over het algemeen ok.
accomodaties zien er leuk en verzorgd uit en bevinden zich op goede locaties.
website is prima.
Verhuur van 13 op 17 apr 2015
Bert V. (Den Helder, Netherlands)
Apartment GRACIA DESIGN
Wij zijn erg tevreden over de hele gang van zaken.
Verhuur van 21 op 24 mar 2015
Iris Theunis (Poederlee, Belgium)
Appartementen Barcelona in de Gothic. Het oude centrum vlakbij de Ramblas Apartment GOTIC SUITE 2
Zeer tevreden over de service, assistentie, snelheid van beantwoorden e-mails en hulp bij het online boeken en betalen.
Verhuur van 18 op 25 feb 2015
Elisabeth V. (, Netherlands)
Appartement of studio in Barcelona? Studio biedt intimiteit en gezelligheid in de barrio gotico Apartment GOTIC SUITE 6
Prima service.
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15

Our selection of apartments



Informatie - SSL-certificaten
Our agency Cocoon Barcelona is recommended by le Routard.