100% BARCELONA (Holland) – 100% CATALONIE (Holland) – 2010

100-catalonie100-barcelonaIn de nieuwe reisgids 100% Catalonië & Barcelona, onder het kopje overnachten in Barcelona, wordt Cocoonbarcelona aangeprezen als website voor het huren van een appartementen Barcelona. Er worden enkele bijzondere adresjes genoemd vanaf €15,- per nacht.

Ook is er een nieuwe editie van de stedengids 100% Barcelona uitgebracht waarin Cocoonbarcelona dezelfde prachtige vermelding kreeg.

Het artikel:

COCOON BARCELONA

Appartementenverhuur Cocoon Barcelona biedt originele pisos aan op verschillende locaties in de stad.

Een bijzonder adresje is Gotic Dream, met een opvallende wandschildering van de Barcelonese kunstenares Georgina Ciotti. Voor een vrolijke noot kun je terecht in Summertime. Touareg 1 is vooral romantisch en Espacio Habitat is puur design in een achttiende eeuws pand. De appartementen zijn te huur vanaf twee nachten.

100% Catalonië en Barcelona pagina 108

Stedenreisgids 100% Barcelona pagina 8

100% Catalonie & Barcelona is een leuke reisgids met veel tips voor bezienswaardigheden in Catalonië.

De stedengids 100% Barcelona geeft je een overzicht van alle wijken van de stad en dé adresjes om te bezoeken in elke wijk.

Bij beide gidsen zit een handige stadsplattegrond en worden wandel- en fietsroutes gegeven.

Appartement huren Barcelona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>