Cocoonbarcelona In Nederlands Magazine España & Más

Het nederlandse magazine España & Más van September-november 2012 geeft speciale aandacht aan Spaanse stedentrips waaronder bruisend Barcelona. Onder het kopje beleef de stad vanuit je eigen appartement hebben wij een mooie vermelding gekregen, want zoals het artikel al zegt Barcelona beleven zoals de locals dat doen dat kan als je een appartement huurt in de stad.

España Bonita!

Lees hier het artikel:

Bij Cocoon Barcelona kun je cocoonen in hartje Barcelona. Het bedrijf biedt honderden mogelijkheden voor appartementenhuur in de Catalaanse hoofdstad. Van eenvoudige onderkomens tegen zachte prijsjes tot elegante flats voor de toerist die op zoek is naar luxe. Ondanks het brede aanbod, met voor ieder wat wils, onderhoudt Cocoon Barcelona nauwe contacten met alle eigenaars en worden alle appartementen persoonlijk bezocht en beoordeeld. De flats bevinden zich langs het strand en in het centrum, maar ook in de modernistische woonwijk Eixample en de minder toeristische gebieden in de stad, zoals Gràcia. Voor stelletjes zijn er intieme studio´s voor twee, terwijl in andere appartementen tot maar liefst vijftien mensen kunnen slapen. Veel appartementen onderscheiden zich door originaliteit, zoals de Gothic Dream, met een opvallende wandschildering van de Barcelonese artieste Georgina Ciotti, of Barcelona Palacio, een prachtig appartement met modernistische look. Het kantoor van Cocoon zit in de hippe wijk El Born.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>